Nyanställningar på aftonbladet?

Hej alla pigga och glada! Gissa vem som vaknat till liv ur en mer eller mindre konstant dvala? Jo, jag!

Vad har hänt på fronten "Mattias Nilsson" då? Jag har gått och signat upp för medlemsskap i iphone-familjen, jag jobbar för fulla muggar, jag har ordnat Rewinds första riktiga spelning på vatra, jag har opererat höger stortå som förövrigt gjorde riktigt skitont och jag har precis avslutat en marabou chokladkaka. That's about it. Så innehållsrikt liv lever jag. Det är inte att jämföra med kissie, dessie, fläskie och co. De glider omkring med sina nya bröst och gucci-väskor. Vad är det i jämförelse med en nyopererad tå och en chokladkaka?

Slutdiskuterat om mitt fullspäckade, händelserika liv. Anledningen varför jag överhuvudtaget loggade in här och bestämde mig för att göra ett inlägg var en artikel som jag läste på aftonbladet nyss. Dock var det inte själva artikeln jag reagerade över, utan bilden..

 

Stackars Sasha, får inte gå som en blåmålad, gravid kvinna på oscarsgalan. Men ser ni vad som är tokigt med bilden? Det ser nästan ut som att det är någon som har fifflat med den! Visst, aftonbladet och all media som retuscherar bilder på ett eller annat sätt är förmodligen skyldiga till att skriva "Denna bild är ett montage", men kom igen.. Ska man retuschera en bild så kan man väl ändå ägna det mer än den tid det tar att koka en portion makaroner? Hur som helst. Det är skönt att aftonbladet gör det klart för oss att den riktiga avataren inte ser ut på det viset. Tack AB!


RSS 2.0