Den sista oktober

Den sista oktober resulterade i en riktigt bra lördag. För första gången sen jag var okapabel till att säga nej till saker, så var jag på stan och snurrade med min kära mor. Det var faktiskt riktigt trevligt, vi inhandlade saker till det "nya" rummet, åt bulle och njöt av det kalla men ack så sköna vädret.

Rummet är näst intill klart. Det enda som nu saknas är en byrå och en liten hylla, det blir riktigt bra! Skulle man kanske överväga att starta en snickarfirma? Förmodligen skulle det resultera i många onda tummar och mycket trassel med det mesta då jag faktiskt inte är någon snickarhejare. Bilder på min nya tillflyktsort kommer imorgon.

Till sist vill jag gratulera Zekes till dagens seger i dansbandskampen, ni var riktigt bra!

Zekes kammade hem andra avsnittet av Dansbandskampen!



Kvinlighetsbejakning

Alla vet att inredning är något som de flesta tjejer tycker är roligt och intressant, likaså min käresta. Hon blev idag bedfodrad till inredningschef över mitt rum, vilket resulterade i en eftermiddag på stan där det skulle inhandlas allt möjligt. En sak som jag tidigt gav negativa vibbar är ljus. tjejer blir helt lyriska över ljus. Ljus! Små, stora, runda, raka, kubformade och allt vad det är. Nu köpte vi inga ljus idag, förmodligen så lär det sluta med att hela mitt rum är fyllt av ljus i vilket fall.

Jag kunde inte låta bli att känna mig aningen för kvinlig när jag stoltserade i hyllorna inne på hemtex omgiven av de senaste silkeskuddarna. Det var liksom oundvikligt. Jag har kommit underfund med att inredning nog inte riktigt är min grej. Det är med glädje jag konfirmerar Olivias befodran. Jag lyckades i vilket fall hitta en schysst talva nere på Galerix, sketbra!

110x100


Renovering

Att en renovering av rummet kan ha så många mot- och medgångar, fascinerande. Ena stunden flyter målningen på lika bra som den bästa av bäckar. Andra stunden så är det som om någon kilat ner en fet tegelmur i den stackars bäcken så att inte vattnet rinner överhuvudtaget!

Igår vid 14-tiden högg jag och olivia i och kämpade och slet ända fram till 21:00! Vi målade, spacklade, tapetserade skruvade och allt vad som hör en renovering till. Skavsår blev vardagsmat och vredesutbrott haglade lika tätt som stämningarna i USA. Trots alla motgångar höll vi fast vi vår tanke att lyckas få mitt kära rum beboeligt och fräscht.

Nu är vi inne på slutspurten och jag slänger upp bilder så fort det är klart. Jag fick dock reda på att vi inte kan sätta den sista tapeten förens imorgon, så ett dygn får ni hålla ut.

Den ofrivillige städaren

Min kära flickvän är enligt mig på tok för pedantisk. Att behöva skura toalettborstens "skål" hör inte till mina favoritsysslor. Människan ställde klockan imorse enbart för att vi skulle komma upp och ta oss en vals med dammsugaren! (Undra om det finns något vaccin mot sånt..) Det är lite fascinerande att se Olle strassa omkring här putsandes på allting som inte rör sig. Hon röjer, river och går alldeles berserk här hemma! Jag funderar på att gömma mig bakom soffan med datorn och hoppas på att inte bli upptäckt de närmaste timmarna. Kan varit en av de bästa idéerna jag fått. Låt ord gå till handling!

Återuppståndelsen vol.2

BREAKING NEWS!

Ja, det är sant! bloggen med stort B gör comeback för andra gången!

Det måhända att jag hör till bottenskrapet när det kommer till bloggande och att ständigt försöka uppdatera om vad som händer och vad jag tycker och tänker. Trots det så ska jag ge det ett nytt försök, det har jag bestämt!

Under tiden som frånkopplad från bloggvärlden har jag hunnit med: Köpt ny säng, bildat bandet "REWIND", jobbat som vikarie, sökt en herrans massa jobb, fått nobben från de herrans massa jobben samt firat ett halvår med min fina flickvän. Jag har också hunnit med att vara i luven på arbetsförmedlingen, mycket roande!
Att plöjja igenom alla säsonger av 2½ men, det är lite av allas dröm. Den drömmen har jag genom en nypa uttråkande nu uppfyllt, cred till mig!

I skrivandets stund sitter jag och väntar på att min dator ska "hitta" min kära sony ericsson så jag kan lägga upp någon lajbans bild, men icke! Ni får nöja er med en google-bild så länge.


Potatis.



RSS 2.0