Gymmets folkslag

Gymet - en plats för alla! Långa, korta, tjocka, smala. Allihop ska de dras dit!

Det finns dock en grupp som ska därifrån omgående; wannabes. Gruppen består till 99,9% av killar i 20-25 års-åldern som inte har accepterat sin kanske lite för klena muskelmassa och kroppsbyggnad. Killar som står där i sitt vita linne som de med flit köpt i en lite för liten storlek i någon sunkig utlandsbuik för ett billigt pris, svarta mjukisbyxor som helst har någon anknytning till något gym, och glor på hantelstället likt en gam över ett dött kadaver. Det är här det så berömda felet kommer. De väljer den lite tyngre hanteln före den som väger snäppet mer, och som de kanske behärskar så som de ska, just för att det ska se lite tuffare ut. Övningen som de sedan ska utföra blir ryckig och en vanlig bicepcurl ser ut som en hantelpress. Man kan inte låta bli att förundras över hur de tänker.

Vad vill dessa uppnå? Vill de imponera på de tjejer som inte ens befinner sig på avdelningen där de fria vikterna finns eller är de bara allmänt inkompetena och okunniga?

Nu låter jag som en annan gyminstruktör med 10 års erfarenhet på nacken, jag är inte en sådan. Det enda jag vill att folk ska sluta med imponeringsförsöken, de fungerar inte!
Eller gör de det, tjejer?


Don't do steroids!


Kommentarer
Postat av: Jesper

Måste bara kommentera dina val av videos, eller åtminstone den sista med Greg Valentino. Valentino är ingen steroidtorsk i den bemärkelsen att han fått sitt säregna utseende genom missbruk av AAS - hans armar är alltså inget resultat av syntetiskt testosteron eller liknande. Valentino har använt sig av någonting som kallas "Synthol", en injicerbar olja som "blåser upp/fyller upp" muskeln, utan att den för den sakens skull resulterar i riktig muskelmassa.



Synthol anses som något "fult" inom bodybuilding - det är ju inte riktiga muskler. Att sedan ligga på monsterdoser av testosteron, tillväxthormon och insulin anses legitimt och en del sporten.



En annan känd användare av Synthol är Flex Wheeler, se hans sjukt "bubbbliga" armar och axlar kring 1997 -1999. Han har dock skött det snyggt och inte låtit det på något sätt gå över styr. Förresten är många av dagens topbyggare fyllda med Synthol, men det är svårt att påvisa bruk då det inte ger något utslag på tester eller liknande (inte för att proffsen testas, i alla fall inte i så stor utsträckning i USA).



Vidare finns det förresten de som påstår att Valentino har implants i armarna och axlarna, som silikonbröst i armarna ungefär.



Liten lektion i fusk när det är som bäst ;)

2009-09-08 @ 14:48:38
Postat av: Malin

Funkar inte nånstans! Ger bara motsatt effekt :)- löjligt!

2009-09-08 @ 21:58:29
URL: http://niilssonm.blogg.se/
Postat av: Mattias

Tack Jesper för den underbara lektionen i bodybuilding-fusk. Du kan dina grejjer du!

2009-09-09 @ 00:03:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0