Ser jag ut som en gris?

Efter en helkväll hos min kära flickvän med god mat, film och lite chips så blev hon plötsligt väldigt trött. Allt var alltså precis i sin ordning. Jag har nog aldrig upplevt en fredag- eller lördagkväll med henne utan att hon tar första bästa tåg till drömmarnas land.
Idag gick hon i däck i soffan och jag övertalade henne till att gå och lägga sig i sängen istället. Till slut gav hon med sig och gick och lade sig. Väl i sängen piggnar tösa' till! "Det är så läge nu" tänkte jag.. Jag satt där i sängen och tittade på henne och försökte limma på det gulligaste "åh vad du är söt älskling-smilet" jag kunde. Hon tittar upp på mig, ler tillbaka och säger "Du ser ut som en gris här nedifrån".

Hon vet hur man ska få en kille att känna sig speciell hon. Maken till romantik har jag aldrig varit med om!

Skivinspelning

Hi all! Jag har sagt det förut och jag säger det igen; jag kan vara sveriges sämsta bloggare. Jag såg nu vid inloggningen att det var 2 veckor sedan jag skrev mitt förra inlägg.. Det är alldeles för dåligt!

Anyway. Rewind har nu både gått in, och ut ur studion för första gången. Resultatet blev bra faktiskt. Vi är skyldiga vår underbara producent Ulf ett stort tack för att han tog sig tiden att producera vår första EP. Tack!
Ulf är en sån person som man bara vill vika ihop och lägga i väskan för att ta med sig hem för att kunna plocka fram honom så fort man är lite hängig och nere. Maken till glad kille har jag aldrig stött på. Mer Ulfar åt folket!

Nu nalkas den första spelningen, som förövrigt kommer att ske på två sammanslagna 50-årskalas i Mariestad. Det ska bli ytterst intressant. Fick reda på häromdagen att de vill ha underhållning i två timmar. Magen vred sig. Två timmar! Det är liksom lika långt, om inte längre än en riktig konsert. Vi har inte material för två timmar! Det är bara till att försöka rycka lite på axlarna och göra det bästa av situationen. En sak är säker, och det är att det blir hårdrep nu de kommande två veckorna!

För er som är kanske bara yttepyttejättelite intresserade av hur vi låter som hänvisar jag till http://www.myspace.com/rewindsweden.com där hela vår EP ligger. Till er som är väldigt jätteintresserade hänvisar jag till precis samma länk. Kom gärna med kritik och säg vad ni tycker om det.


Rewind

Udda sms

"Jag har kommit på att jag tycker om att stoppa upp saker i rumpor! :D"

Med respekt för personen i fråga utelämnar jag namnet på den som skickade ovanstående sms till mig igår.
Hur reagerar man när man får ett sånt sms? Det hela kan uppfattas förmodligen av 9/10 som en ytterst udda sysselsättning. Ska jag tipsa personen om vård eller ska jag låta utvecklingen av sysselsättningen ha sin gång och bara vänta på aftonbladets rubriker?

Jag hoppades innerligt att sms:et på något konstigt vänster var fake. Att någon hade stulit telefonen i hoppet om att rasera ett helt liv! Det visade sig att sms:et faktiskt kom från den angivne avsändaren och jag blev orolig, är än idag skall tilläggas. Ska man behöva gå och känna oro bara för att denne underliga varelse har fått för sig att underhålla sig själv på fel sätt? Nej jag tycker inte det!

Torsdag kväll/natt

Samtidigt som kylan håller Sverige i det kallaste köldgrepp kommer jag på mig själv hur dåligt jag bloggar för tillfället. Jag vet inte riktigt varför men jag har ingen inspiration te't. Jag får kanske överväga att göra som de stora konstnärerna gör; de åker någonstans i hopp om att finna den inspiration de förlorat.
Så för den här bloggens bästa så kommer jag öppna ett sparkonto som heter "Skicka Mattias och hans blogg till Thailand för inspiration". Vill just du fortsätta underhållas så är du mer än välkommen till att skänka ditt bidrag.
På tal om kyla ja, det är ju helt förvridet att detta avlånga land fortfarande kan prestera sådana här vintrar som just nu härjar. Det finns inte mycket som slår en kall vintermorgon med solen som strimmar igenom persiennerna samtidigt som man kikar ut och konstaterar att snön glittrar lika fint som igår.

Jag gjorde min första arbetsdag för året idag också, mycket roande på många sätt. Tänk att det är fascinerande till vilka åldrar sexualkunskaperna har sträckt sig ner till. Idag fick jag, i skriven form frågan "Har du gjort sex med Olivia?" Ungar i lågstadiet ska inte kunna sånt. När jag gick i lågstadiet trodde jag att enda skillnaden på killar och tjejer var att tjejer hade lite längre hår! När jag gick i lågstadiet roade man sig med att se vem som kunde trycka in mest sand i munnen eller den som kunde kissa högst. Inte vikariens sexuella referenser! Okej, aningen överdrivet kanske. Men på den nivån låg det ungefär. Det är tragiskt att man inte kan få ha sitt privatliv ifred på sin arbetsplats längre. Bättre var det på indianernas tid. Då hade man inget privatliv!


RSS 2.0