HÄJ!

Tjabba tjena hallå alla monsterdiggare!
Jag blir ständigt tjatad på från alla håll och kanter att bloggen uppdateras på tok för dåligt, vilket jag helt håller med om. Jag skyller som alltid på bristande motivation och idéer. Jag kommer helt enkelt inte på något lajbans att skriva om. Mina dagar ser ut som såhär: Vakna, jobba, träna, tv och sen sova. Inte kul. Inte kul! Framförallt inte kul att läsa om.

Hur som helst! Jag har vandrat omkring i helenaskolans korridorer ett halvår nu och trivs jättebra, men nu är det slut! Igår vankades det nämligen skolavslutning.
Jag som nu tydligen klassas som vuxen tänkte att man måste föregå med gott exempel och klä upp sig någorlunda till en tillställning som denna.
Sagt och gjort, jag rev och slet i garderober och lådor efter min studentkavaj som har legat/hängt och samlat damm i exakt ett år. Outfiten för kvällen blev grå chinos, t-shirt, kavaj och mina ballaste dojjor.
Glad i hågen och sjukt nöjd med mitt klädval traskade jag lagom vuxet ut till bilen och skulle för första gången åka till en skolavslutning i form av lärare!

När jag anländer till kyrkan märker jag att jag lagt ner kanske lite för mycket krut på min grymma outfit då de flesta andra spatserar omkring i luvtröjor och badshorts. Jag känner mig helt plötsligt obekväm. Lite som när man var liten och skulle på kalas där man enbart kände födelsedagsbarnet. Ensam och utelämnad stod jag där i min kavaj och grymma pjucks. Jag kommer inte riktigt ihåg vad min ursäkt var varför jag hade klätt upp mig såpass som jag gjort, men det var väl någon lam blajja om att jag nu faktiskt var vuxen och att vuxna faktiskt klär sig såhär.

Hädanefter kommer jag enbart klä mig i badrock.

RSS 2.0